h1

Chernobyl Unit 4, November 2016 » dscf5960_v1

The original deaerator corridor on +10m outside the Unit 4 control room

The original deaerator corridor on +10m outside the Unit 4 control room is rarely seen by visitors to the control room, but we had to use it because of work on the Perimeter Closure Project. The reserve control room to Unit 4 is behind the wall on the right, shielded with heavy lead plate. It looked directly out on the vast heap of radioactive debris from the reactor building. Some original linoleum flooring is also visible.

The original deaerator corridor on +10m outside the Unit 4 control room


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s