h1

Chernobyl Unit 4, November 2016 » dscf2121_v1

Stanislav Shekstelo, an employee of the Chernobyl Nuclear Power Plant, contemplates the remains of the Unit 4 control room.

Stanislav Shekstelo, an employee of the Chernobyl Nuclear Power Plant, contemplates the remains of the Unit 4 control room in November 2016. The wall at left is not original, and the last bench of A Desk and T Desk have been removed to allow the wall to be installed through the control room. Behind the wall is a corridor to allow worker movement. The original “gold corridor” that runs the length of the deaerator building is blocked in this area by the supports for the “Mammoth Beam” in the Sarcophagus.

Stanislav Shekstelo, an employee of the Chernobyl Nuclear Power Plant, contemplates the remains of the Unit 4 control room.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s